Our ambassadors

Ella

anzy megan

 

anzy had een leuke babbel met Ella! Ontdek hieronder waarom zij al een paar jaar een echte ambassador is van ons 🖤

- Kan je je kort even voorstellen?

Hi, ik ben Ella, 23 jaar en student seksuologie. Ik ben afkomstig uit de stille Kempen, maar woon momenteel in Antwerpen. Mijn vrije momenten spendeer ik het liefst met vrienden, al reizend of in de zangles. Heel sportief ben ik nooit geweest, maar ik heb altijd een passie gehad voor dans. 

- Welke schoenmaat heb je?

Sneakers 35, hakken 34. 

- Welke hindernissen kom je tegen bij het zoeken naar schoenen? 

Platte schoenen zijn tegenwoordig niet zo moeilijk meer voor mij, omdat sneakers in de kindercollectie hetzelfde zijn als die van volwassenen. Vroeger was dat iets moeilijker en hield ik het vaak bij All Stars. Hakken daarentegen is wat ingewikkelder. Als je kleine voeten hebt is de keuze beperkt. Er zijn niet veel winkels die inzetten op schoenen voor kleine maatjes. Je moet sowieso al wat verder rijden. Dan kom je aan in de winkel en is de keuze in schoenen ook nog eens beperkt, erg jammer. Het is lastig om schoenen te vinden die zowel een hoge hak hebben, modieus zijn en goed zitten. Zo ben ik bijvoorbeeld als 8 jaar op zoek naar de perfecte pump. Ook een schoen (nude) die matcht met mijn huidskleur is moeilijk te zoeken in dit beperkt aanbod. 
Ik heb enkele maanden geleden schoenen gekocht die eigenlijk net te groot en te hoog zijn voor mijn kleine voetjes, dat is niet helemaal ideaal want aan het einde van de dag heb je enorm veel pijn. Misschien ben ik ook wel een beetje veeleisend, maar je voeten zijn een van de belangrijkste delen van je lichaam. Ze moeten je tenslotte je hele leven dragen. Je zou ze niet moeten verpesten door schoenen die niet goed passen. 
Als ik shop, zowel online als in de stad kom ik vaak enorm leuke schoenen tegen, maar bijna nooit in mijn maat. Dit is zeker niet leuk en ook best frustrerend. Mijn portemonnee is er wel blij mee denk ik, haha. Moest elk paar schoenen passen, had ik een extra kast (en job) nodig. ;)

- Wat is voor jou belangrijk aan een paar schoenen?

Ik hou van een hoge hak. Ik ben erg klein +/-1m52, en vind het enorm leuk om hakken te dragen. Hoe hoger, hoe liever, maar het moet natuurlijk comfortabel blijven als je er een hele dag mee op stap wil. Ik heb enkele schoenen in mijn kast die ik enkel draag wanneer ik bijvoorbeeld uiteten ga, omdat ik weet dat ik dan heel de avond kan zitten en ’s avonds geen pijnlijke voeten heb. 
Het is natuurlijk ook fijn als je schoenen een tijd meegaan en investeer ik wel graag in schoenen met een goede kwaliteit. 

 - Waarom kies je voor anzy?

Ik denk dat ik ondertussen 3 paar schoenen en 2 paar slofjes heb van anzy. Het is fijn dat het een Belgisch merk en lokaal is. De schoenen zijn zeer comfortabel en modieus. Ik vind het leuk dat ze toch iets wat uniek zijn zoals de ‘Megan’ die ze elk jaar aanpast. An volgt heel het proces van de schoenen op en dat is top. Ze is ook heel klantvriendelijk, wat ik ook niet onbelangrijk vind. Zo heeft ze al schoenen voor me bijbesteld die volledig waren uitverkocht. Ze antwoord altijd op berichtjes en helpt snel verder. Ook wanneer er iets mis gaat, wat bij elke zaak wel eens kan gebeuren, lost ze dit vakkundig op. 

- Wat is jouw favoriete paar uit de nieuwe collectie?

Ik vind de nieuwe aanpassingen aan de ‘Megan’ zalig. Ik denk dat ik ze in elke kleur wil, haha. Hoe cool is die hak?? Die veranderd gewoon van kleur. 
 Ella draagt op de foto onze Megan in peach.

 

Sarah

anzy ambassor Sarah

anzy had een leuke babbel met Sarah! Ontdek hieronder waarom zij al een paar jaar een echte ambassador is van ons 🖤

- Kan je je kort even voorstellen?

Ik ben Sarah, 41 jaar, getrouwd met de beste man ter wereld😊, manager in een dienstenchequekantoor. Wonende in Hemiksem.
In mijn vrije tijd ga ik al eens graag een shopke doen, hou ik ervan om lekker te gaan eten met mijn man, ben ik graag bij mijn familie en vriendinnen en ga ik graag lopen.

- Welke schoenmaat heb je?

Ik heb schoenmaat 38

- Welke hindernissen kom je tegen bij het zoeken naar schoenen? 

Gezien ik een 38 van schoenmaat heb, ondervind ik niet echt hindernissen.
Ik heb het geluk dat ik altijd wel schoenen vind.  Voor mijn portemonnee is dit niet zo leuk.

- Wat is voor jou belangrijk aan een paar schoenen?

Ik koop schoenen die tijdloos zijn zodat ze enkele jaren kunnen meegaan.  Vandaar vind ik kwaliteit absoluut 1 van de belangrijkste dingen in een schoen vind.
Ik vind het niet erg om wat meer centen uit te geven, maar dan moet het ook wel de moeite zijn.
En ze moeten ook comfortabel zitten.  Niets is zo lastig om op het einde van de dag pijnlijke voeten te hebben.

- Waarom kies je voor anzy?

Ik heb ondertussen laarsjes, sandalen met hoge hak en oh boy 5 paar slippers.
Met andere woorden, ik ben een grote fan.   An maakt schoenen die heel vrouwelijk zijn en ronduit prachtig zijn.  Die je eigenlijk onder alles kan dragen, sportief, klassiek, …
Je kan met al je vragen bij haar terecht, nooit is het haar te veel om je te woord te staan.
An is al vele jaren 1 van mijn beste vriendinnen🖤.  Ik heb alleen maar bewondering voor haar hoe zij alles aanpakt.  An volgt het hele proces van A tot Z op.
En dat maakt dat je bij Anzy topschoenen vindt.

- Wat is jouw favoriete paar uit de nieuwe collectie?

Mijn favoriet paar van de nieuwe collectie is, ik kan niet kiezen, de Olivia pale pink en de Olivia sugar pink.  Voor mij is dit de perfecte hoogte van hak.
 Sarah draagt op de foto onze Olivia Sugar pink